fasta:+8613392567783   E-post:Kontakta nu

Cohesion Technology Limited

Blåsformningsprocesser

Blow gjutningsprocesser

blow gjutning är en tillverkningsprocess som skapar ihåliga plastdelar. Det finns tre unika processer för att skapa blåsgjutna delar, de inkluderar följande:

&s flaskor, havin#103; Biaxial molekylär orientering. Biaxial orientering ger förbättrade fysikaliska egenskaper, klarhet och gasbarriäregenskaper, som är alla viktiga i produkter som flaskor för kolsyrade drycker.

-there är två distinkta stretchblåsningstekniker. I den enastage-processen är förformar formsprutade, konditionerade till rätt temperatur och blåses i behållare-all i en kontinuerlig process. Denna teknik är mest effektiv inom specialapplikationer, såsom brett&mouthed burkar, wher#101; Mycket höga produktionshastigheter är inte ett krav.

--

&#stage, förformar formsprutas, lagras under en kort tidsperiod (typiskt 1 till 4 dagar) och blåses i behållare med användning av En REHEATBLOW (RHB) -maskin. På grund av den relativt höga kostnaden för gjutning och RHB utrustning, är detta den bästa tekniken för att producera höga volym poster såsom kolsyrade dryckesflaskor.

Injection Blow Moulding

-Within Injektionsblåsningsprocessen, materialet är formsprutat. Det heta materialet, som fortfarande är på kärnstiftet, indexeras sedan till blåsgjutningsstationen, och-101; Det blåses in i en flaska och får svalna. Flaskan indexeras sedan tillnästa station och utstötas. Injektionsblåsning möjliggör mer exakt detalj inacke och yta (gängad) område än strängsprutningsblåsning. Liten förbättring av fysikaliska egenskaper realiseras i formsprutningsprocessen, eftersom mycket liten orientering uppstår.



the strängsprutningsblåsningsprocessen börjar med den konservativa strängsprutningen av ett parison eller ett rör, med hjälp av en dö som de som används för att göra plaströr. Föreningen strängsprutas sedannedåt mellan de två halvorna av en öppen blåsform. När parisonennår rätt längd stänger mögel, fångar och hållernackänden öppen och klämmer fast dennedre änden. En stång \\ Nlike blåsstift sätts in i halsänden av det heta parisonet för att samtidigt bilda den gängade öppningen och att blåsa upp parisonen inuti formhålan. Efter att flaskan kyler öppnar mögelen för att mata ut flaskan. Överskott av plast är trimmad frånnacken och bottenknappen \\ Noff områden. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: No

Nästa: Lycklig Thanksgiving Day